TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зајкова: ЛДП се грижи за поздрав живот на младите

Канал5 - 25.01.2020

Предлог- законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на собраниска седница.

Зајкова: Се очекува да биде усвоен законот за субвенциониран студентски оброк што го предложи ЛДП

Макфакс - 25.01.2020

Предлог-законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на пленарна седница на Собранието, ...

Зајкова: Се очекува да биде усвоен законот за субвенциониран студентски оброк што го предложи ЛДП

24Инфо - 25.01.2020

Предлог-законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на пленарна седница на Собранието, ...

Зајкова: Преку Законот за субвенциониран оброк, студентите можат да се хранат за значително пониска цена

А1 On - 25.01.2020

Предлог-законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на пленарна седница на Собранието, ...

Зајкова: ЛДП се грижи за поздрав живот на младите

MakPress - 25.01.2020

Предлог- законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на пленарна седница на Собранието.

Зајкова: Се грижиме за поздрав живот на младите, студентите се нашата иднина

365 - 25.01.2020

Предлог-законот за субвенциониран студентски оброк кој го иницираше Либерално демократската партија ја доби неопходната поддршка во Собраниските комисии, и се очекува на почетокот на наредната недела да биде усвоен на пленарна седница на Собранието, ...