TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентација на резултати од анкета за бизнис климата во Македонија

24 Вести - 12.02.2019

Резултати од анкета за оценка на бизнис средината во Македонија во минатата година ќе претстави денеска тимот на проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива. На презентацијата ќе се обратат Гречен Биркл, вршител на должност ...

Презентација на резултати од анкета за бизнис климата во Македонија

Вечер - 12.02.2019

Резултати од анкета за оценка на бизнис средината во Македонија во минатата година ќе претстави денеска тимот на проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива. На презентацијата ќе се обратат Гречен Биркл, вршител на должност ...

Презентација на резултати од анкета за бизнис климата во Македонија

Опсервер - 12.02.2019

Резултати од анкета за оценка на бизнис средината во Македонија во минатата година ќе претстави денеска тимот на проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива. На презентацијата ќе се обратат Гречен Биркл, вршител на должност ...

Презентација на резултати од анкета за бизнис климата во Македонија

А1 On - 12.02.2019

Резултати од анкета за оценка на бизнис средината во Македонија во минатата година ќе претстави денеска тимот на проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива. На презентацијата ќе се обратат Гречен Биркл, вршител на должност ...