TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Успешно работење надвор од канцеларијата-вистина или мит?

Фактор - 16.04.2018

Со развојот на технологијата, се чини дека поимот „канцеларија“ веќе се редефинира. Сè поголемата слобода во изборот и движењето ги прави луѓето да се чувствуваат независни и самостојни кога е во прашање локацијата од каде ќе ги завршат своите ...

Успешно работење надвор од канцеларијата-вистина или мит?

Женски магазин - 16.04.2018

Со развојот на технологијата, се чини дека поимот „канцеларија“ веќе се редефинира. Сè поголемата слобода во изборот и движењето ги прави луѓето да се чувствуваат независни и самостојни кога е во прашање локацијата од каде ќе ги завршат своите ...

Успешно работење надвор од канцеларијата - вистина или мит?

Точка - 16.04.2018

Со развојот на технологијата, се чини дека поимот „канцеларија“ веќе се редефинира. Сè поголемата слобода во изборот и движењето ги прави луѓето да се чувствуваат независни и самостојни кога е во прашање локацијата од каде ќе ги завршат своите ...

Успешно работење надвор од канцеларијата-вистина или мит?

Денар - 16.04.2018

Со развојот на технологијата, се чини дека поимот „канцеларија“ веќе се редефинира. Сè поголемата слобода во изборот и движењето ги прави луѓето да се чувствуваат независни и самостојни кога е во прашање локацијата од каде ќе ги завршат своите ...