TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како големите авиокомпании штедат гориво?

Кајгана - 12.07.2018

Авиокомпаниите секогаш наоѓаат начини да заштедат гориво, а некои од начините се толку апсурдни што звучи смешно кога ќе го слушнете првпат но потоа ќе се запрашате како решението може да е толку едноставно.

Ова го криеја од нас: Топ-10 совети за да заштедите гориво

24auto - 12.07.2018

Во текот на една година многу од парите се трошат за гориво, па затоа тоа е скапоцено и мора да се мисли добро на заштеда. Особено сега кога цените растат, и секои две недели Регулаторната комисија за енергетина ги кажува цените на горивата, а ние ...

Како големите авиокомпании штедат гориво?

Локално - 12.07.2018

Авиокомпаниите секогаш наоѓаат начини да заштедат гориво, а некои од начините се толку апсурдни што звучи смешно кога ќе го слушнете првпат но потоа ќе се запрашате како решението може да е толку едноставно.