TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба и пијанистички рецитал на Скопско лето

+инфо - 11.07.2018

Во рамките на „Скопско лето“ во Културно информативниот центар вечерва во 20.30 часот ќе се отвори изложба „Музичка реминисценција во сликарство“ на Дренуша Палоши. Во Музеј на град Скопје вечерва во 21 часот ќе се одржи мултимедијален пијанистички ...

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Курир - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

На “Скопско лето“: Изложба на Палоши и концерт на Величков

Вечер - 10.07.2018

“Музичка реминисенција во сликарството“ е изложбата на Дренуша Палоши, која ќе се отвори утревечер (11 јули) во 20:30 часот во Културно информативен центар, а во рамки на “Скопско лето“. “И како што на почеток укажува и самиот наслов на изложбата, ...

Изложба на Дренуша Палоши и концерт на Димчо Величков

МКД - 11.07.2018

На „Скопско лето" вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20,30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

А1 On - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Сител - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт вечерва на „Скопско лето“

24 Вести - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Стандард - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

CivilMedia - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Радио МОФ - 11.07.2018

На Скопско лето вечерва ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Република - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

1tv - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Изложба и концерт на „Скопско лето“

Либертас - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.

Концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков

Локално - 11.07.2018

На „Скопско лето“ вечер ќе има изложба на Дренуша Палоши, од 20:30 часот во Културно-информативниот центар, и концерт на бугарскиот пијанист Димчо Величков, во Музеј на Град Скопје од 21 часот.