TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со MarketKonekt сега купувате онлајн и ги добивате производите на ваша адреса

Кајгана - 18.06.2015

По успешното воведување на пазарот и воспоставување на соработка со над 3.000 македонски компании, домашниот онлајн маркет MarketKonekt.com воведува нови услуги за корисниците на сајтот. Отсега преку сервисот SHOP.marketkonekt.com купувачите онлајн ...

„Купувајте од дома“, нова услуга на „MarketKonekt“

Капитал - 18.06.2015

Преку услугите на Shop.marketkonekt.com потенцијалните купувачи ќе можат да споредуваат цени и карактеристики на потребните производите, директно да контактираат со продавачите и да побараат понуди за конкретниот продукт Отсега купувачите во земјава ...

Со MarketKonekt сега купувате онлајн и ги добивате производите на ваша адреса

Бизнис Инфо - 18.06.2015

По успешното воведување на пазарот и воспоставување на соработка со над 3.000 македонски компании, домашниот онлајн маркет MarketKonekt.com воведува нови услуги за корисниците на сајтот. Отсега преку сервисот SHOP.marketkonekt.com купувачите онлајн ...

Со MarketKonekt сега купувате онлајн и ги добивате производите на ваша адреса

Smartportal - 18.06.2015

По успешното воведување на пазарот и воспоставување на соработка со над 3.000 македонски компании, домашниот онлајн маркет MarketKonekt.com воведува нови услуги за корисниците на сајтот. Отсега преку сервисот SHOP.marketkonekt.com купувачите онлајн ...

„Маркет конект“ со нова услуга за испорака до врата

Утрински - 19.06.2015

Платформата за онлајн трговија „Маркет конект“, по успешното воведување на пазарот и воспоставување на соработка со над 3.000 македонски компании, воведува нови услуги за корисниците на сајтот.