TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со изградба на пречистителната станица ќе ги исполниме европските стандарди

Н.Македонија - 18.10.2020

Пречистителната станица за третман на отпадни води – Скопје е еден од најголемите капитални проекти кои се преземаат во насока на кон исполнување на европските стандарди, кои се услов за пристапните преговори за Македонија со Европската Унија (ЕУ), ...

Со изградба на пречистителната станица ќе ги исполниме европските стандарди кои ќе бидат побарани од нас при отворање ...

Фактор - 18.10.2020

Актуелна тема во последниов период е почнувањето на пристапните разговори на земјава со Европската унија, а услов за тоа се многу реформи, директиви, зелени сценарија и регулативи кои треба да се исполнат.