TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Воен полицаец загина во Хрватска при излез од оклопно возило

Макфакс - 11.09.2019

Воен полицаец загина во Хрватска, поточно во близина на населбата Драганиќ, а несреќата се случила кога камион налетал на него кога тој набрзина излегол од оклопното возило што било во дефект.

Хрватска: Воен полицаец загина при излез од оклопно возило

24Инфо - 11.09.2019

Воен полицаец загина во Хрватска, поточно во близина на населбата Драганиќ, а несреќата се случила кога камион налетал на него, откако тој набрзина излегол од оклопното возило што било во дефект.

Воен полицаец загина при излез од оклопно возило во Хрватска

Н.Македонија - 11.09.2019

Воен полицаец загина во Хрватска, поточно во близина на населбата Драганиќ, а несреќата се случила кога камион налетал на него, откако тој набрзина излегол од оклопното возило што било во дефект.

Воен полицаец загина во Хрватска при излез од оклопно возило

Centar - 12.09.2019

Воен полицаец загина во Хрватска, поточно во близина на населбата Драганиќ, а несреќата се случила кога камион налетал на него кога тој набрзина излегол од оклопното возило што било во дефект.