TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потрага по делфинот што ги каснува пливачите (фото)

Во Центар - 15.08.2022

Јапонските власти се обидуваат да откријат делфин осомничен за најмалку шест напади врз луѓе ова лето. Двајца капачи пријавиле дека пред два дена биле каснати за рака од делфин, што се верува дека е последен во серијата напади на јапонска плажа.

Делфин во Јапонија почнал да ги напаѓа пливачите: Полицијата ги предупредува посетителите да внимаваат

Еспресо - 16.08.2022

По серија напади на делфини, јапонските власти ги предупредија капачите да се држат настрана од животните. Тие сметаат дека нападите ги извршил еден делфин, односно дека не се работи за опасност од неколку различни делфини.

Делфин во Јапонија почна да ги напаѓа капачите: „Не им приоѓајте на плажите“

МКД - 16.08.2022

По серија напади од делфини, јапонските власти ги предупредија капачите да се држат настрана од животните. Тие сметаат дека нападите ги извршил еден конкретен делфин, односно дека не е опасност од неколку различни делфини.

Делфин во Јапонија напаѓа капачи на плажа: Не влегувајте во море

Канал5 - 16.08.2022

По серија напади од делфини, јапонските власти ги предупредија капачите да се држат настрана од животните. Тие сметаат дека нападите ги извршил конкретен поединец, односно дека не е опасност од неколку различни делфини.