TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Телеком ја отвори најиновативната продавница

Телефони.мк - 22.11.2019

Македонски Телеком отвори нов продажен простор во управната зграда на централниот плоштад во Скопје. Ова е најиновативната продавница во која ќе има директна интеракција со корисниците. Промоцијата "remotly" ја водеше актерот Сашко Коцев кој истакна ...

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

еМагазин - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Црнобело - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Точка - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Фактор - 21.11.2019

-Продавницата нуди персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографијаза запознавање со технолошките новитети и директна отворена комуникација со вработените -Попуст и до 5.000 денари за купен уред со Договор за Фамилијарен буџет во ...

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Бизнис Вести - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Денар - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Македонски Телеком отвора нова, иновативна продавница

Иновативност - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Кафе пауза - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во управната зграда на „Телеком“

Факултети - 21.11.2019

Продавницата нуди персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети и директна отворена комуникација со вработените. Попуст и до 5.000 денари за купен уред со договор за фамилијарен буџет во ...

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Smartportal - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.

Продавница со нов концепт во управната зграда на Телеком

Екран - 21.11.2019

Продавницата нуди персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети и директна отворена комуникација со вработените Попуст и до 5.000 денари за купен уред со Договор за Фамилијарен буџет во ...

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

USB - 21.11.2019

Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените.