TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неверојатно: Ни мајстор ни работници- куќа готова за два дена

Машки магазин - 14.01.2020

Сакате да изградите куќа, а работите за изведба траат долго? Погледнете како работи оваа супер машина ... Неверојатната роботска машина го воодушеви целиот свет, затоа што ги поставува тулите брзо и правилно, така што секој објект е завршен за само ...

Неверојатно: Ни мајстор ни работници- куќа готова за два дена

Фактор - 14.01.2020

Сакате да изградите куќа, а работите за изведба траат долго? Погледнете како работи оваа супер машина ... Неверојатната роботска машина го воодушеви целиот свет, затоа што ги поставува тулите брзо и правилно, така што секој објект е завршен за само ...