TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Митко бил на десетици планинарски февруарски походи

Опсервер - 27.02.2021

– Митко Василев од Неготино е долгогодишен планинар, тој досега бил учесник во десетици планинарски февруарски походи. МИА го сретна и на последниот, организиран деновиве во Поткожувјето. Првиот поход му бил во 1977 година.

Митко бил на десетици планинарски февруарски походи

Бриф - 27.02.2021

Митко Василев од Неготино е долгогодишен планинар, тој досега бил учесник во десетици планинарски февруарски походи. МИА го сретна и на последниот, организиран деновиве во Поткожувјето. Првиот поход му бил во 1977 година.

Митко бил на десетици планинарски февруарски походи

MakPress - 27.02.2021

Митко Василев од Неготино е долгогодишен планинар, тој досега бил учесник во десетици планинарски февруарски походи. МИА го сретна и на последниот, организиран деновиве во Поткожувјето. Првиот поход му бил во 1977 година.

ПРИКАЗНИ ОД ПЛАНИНИТЕ: Планинарот Митко од Неготино бил на десетици февруарски походи

Денешен - 27.02.2021

Митко Василев од Неготино е долгогодишен планинар, тој досега бил учесник во десетици планинарски февруарски походи. МИА го сретна и на последниот, организиран деновиве во Поткожувјето. Првиот поход му бил во 1977 година.