TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луѓето кои работат од дома имаат полоши услови и треба подобро да се заштитат

МКД - 14.01.2021

Пандемијата на ковид-19 драматично го зголеми бројот на луѓето што работат од дома, а многу од нив имаат лоши работни услови и недоволна заштита, пишува во извештајот на Меѓународната организација на трудот (МОТ).

МОТ: Подобро да се заштитат и работниците кои работат од дома

Денешен - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

Работниците што работат од дома треба подобро да се заштитат, вели МОТ

Бизнис Вести - 14.01.2021

Драматичниот пораст на работењето од дома како резултат на пандемијата предизвикана од КОВИД-19 ги истакна лошите работни услови со кои се соочуваат голем број работници што работат од дома, чиј број, пред кризата, изнесуваше околу 260 милиони луѓе ...

Работниците што работат од дома треба подобро да се заштитат, вели МОТ

24Инфо - 14.01.2021

Драматичниот пораст на работењето од дома како резултат на пандемијата предизвикана од КОВИД-19 ги истакна лошите работни услови со кои се соочуваат голем број работници што работат од дома, чиј број, пред кризата, изнесуваше околу 260 милиони луѓе ...

Подобра заштита за работниците што работат од дома, побараа од Меѓународната организација на трудот

Радио МОФ - 14.01.2021

Драматичниот пораст на работењето од дома како резултат на пандемијата предизвикана од КОВИД-19 ги истакна лошите работни услови со кои се соочуваат голем број работници што работат од дома, чиј број, пред кризата, изнесуваше околу 260 милиони луѓе ...

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

+инфо - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Сител - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Frontline - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

OhridNews - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Слободен Печат - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Опсервер - 14.01.2021

– Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Вечер Прес - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат, оценува Меѓународната организација на трудот

Независен - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

Либертас - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

МОТ: Работниците кои работат од дома треба подобро да се заштитат

MakPress - 14.01.2021

Потребна е поголема заштита за работниците кои работат од дома, а чиј број значително се зголеми по ширењето на пандемијата предизвикана од Ковид -19, оценува Меѓународната организација на трудот (МОТ) во најновиот извештај.

Меѓународната организација на трудот апелира дека луѓето што работат од дома имаат полоши работни услови и недоволна ...

Таратур - 14.01.2021

Пандемијата на КОВИД-19 која уште ја тресе планетата драматично го зголеми бројот на луѓето што работат од дома, а многу од нив имаат лоши работни услови и недоволна заштита, пишува во извештајот на Меѓународната организација на трудот (МОТ).