TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инфосесија за потпрограмите на „Креативна Европа“ во Куманово

Локално - 11.07.2018

Инфосесија за потпрограмите Култура и МЕДИА на програмата на Европската унија „Креативна Европа“ се одржа денеска во Занаетчискиот дом во Куманово на која присутните се информираа како да станат потенцијални апликанти за повикот кој ќе биде објевен ...

Инфосесии за потпрограмите на „Креативна Европа“ во пет општини

А1 On - 10.07.2018

Инфосесии за потпрограмите Култура и МЕДИА на програмата на Европската унија „Креативна Европа“ во наредните денови ќе се одржат во Куманово, Битола, Тетово, Струмица и Охрид. Како што соопшти Агенцијата за филм на РМ, утре од 11 часот инфосесија ќе ...

Инфосесии за потпрограмите на „Креативна Европа“ во пет општини

Сител - 10.07.2018

Инфосесии за потпрограмите Култура и МЕДИА на програмата на Европската унија „Креативна Европа“ во наредните денови ќе се одржат во Куманово, Битола, Тетово, Струмица и Охрид. Како што соопшти Агенцијата за филм на РМ, утре од 11 часот инфосесија ќе ...

Инфосесии за потпрограмите: “Креативна Европа” во пет општини

Вечер - 10.07.2018

Инфосесии за потпрограмите Култура и МЕДИА на програмата на Европската унија “Креативна Европа” наредните денови ќе се одржат во Куманово, Битола, Тетово, Струмица и Охрид. Како што соопшти Агенцијата за филм на РМ, на 11 јули од 11 часот инфосесија ...