TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанев: Постои правен лек за името

Сител - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Македонија може да се бори со правен лек против Грција

Макфакс - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар, Игор Јанев вели дека со тоа што Грција ја прекршила повелбата на ОН, за земјава постои правен лек, а Македонија не мора да биде предмет на уцени и може ...

Јанев: Постои правен лек за името

Идивиди - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

Курир - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Македонија може да се бори со правен лек против Грција

Тера - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар, Игор Јанев вели дека со тоа што Грција ја прекршила повелбата на ОН, за земјава постои правен лек, а Македонија не мора да биде предмет на уцени и може ...

АНАЛИТИЧАРОТ ЈАНЕВ: Постои правен лек за името

Телеграф - 31.08.2013

Неговиот предлог за името бил избришан од Википедија за да не биде обелоденето она што Грците не сакаат да се знае, вели аналитичарот Аналитичарот за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев ...

Јанев - Постои правен лек за името

Inpress - 31.08.2013

Скопје, 31. август 2013 (ИНПРЕС) Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35.

Јанев: Проблемот со името е нелегално креиран во Обединетите нации

Press24 - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

Денешен - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Мојот предлог за правен лек за името ги налути Грците, па ме избришаа од Википедија

МКД - 31.08.2013

Сите податоци за Игор Јанев, професорот по меѓународно право и аналитичар се избришани од 35 википедии во светот. Јанев се сомнева дека тоа го сториле грчки лоби групи поради неговите анализи за тоа ...

Јанев: Да се обелодени она што Грција не сака да се знае

Република - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

А1 On - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

Канал5 - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

Алфа - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...

Јанев: Постои правен лек за името

Економски - 31.08.2013

Професорот по меѓународно право и аналитичар за зачленувањето на Македонија во ООН Игор Јанев тврди дека е избришан од 35. википедии во светот од Грција и нејзините поддржувачи со цел да се избрише ...