TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мизрахи: Израел има право да ги брани своите граѓани

Курир - 14.05.2021

Како КОВИД да не донесе доволно тага и смрт! Хамас *кој е прогласен за терористичка организација и од ЕУ како и САД* испали повеќе од 1000 ракети на Израелски цивили. Израел има право да ги брани своите граѓани.

Мизрахи: Хамас испали над 1 000 ракети, Израел има право да ги брани своите граѓани

Република - 14.05.2021

Под хаштагот #ОбединетиПротивТероризам пратеничката Рашела Мизрахи од ВМРО-ДПМНЕ пишува за конфликтот меѓу Израел и Палестина. напиша Мизрахи на Фејсбук. ...

Мизрахи: Израел има право да ги брани своите граѓани

Нетпрес - 14.05.2021

Фејсбук објава на Рашела Мизрахи од ВМРО-ДПМНЕ: Како КОВИД да не донесе доволно тага и смрт! Хамас *кој е прогласен за терористичка организација и од ЕУ како и САД* испали повеќе од 1000 ракети на Израелски цивили.

МИЗРАХИ: Хамас испали над 1 000 ракети, Израел има право да ги брани своите граѓани

Денешен - 14.05.2021

Рашела МИЗРАХИ Како КОВИД да не донесе доволно тага и смрт! Хамас *кој е прогласен за терористичка организација и од ЕУ како и САД* испали повеќе од 1000 ракети на израелски цивили. Израел има право да ги брани своите граѓани.