TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови политички имиња од Албанија прогласени за непожелни личности во САД

Макфакс - 17.04.2018

САД продолжуваат со одбивањето на давање визи на албански функционери за кои има аргументи дека се коруптирани. Покрај прогласувањето за персона нон грата, на сега веќе поранешниот државен јавен обвинител на Албанија Арбен Лала, персона нон грата е ...

САД му забранија влез на албански пратеник поради сомневања за корупција

Сител - 17.04.2018

Стејт депарментот му забрани на албански пратеник влез на американска територија поради наводна вмешаност во корупција од големи размери. На Том Доши, пратеник на албанската Социјалдемократска партија му е забранет влез во САД, како и на неговата ...

Нови политички имиња од Албанија прогласени за непожелни личности во САД

Точка - 17.04.2018

САД продолжуваат со одбивањето на давање визи на албански функционери за кои има аргументи дека се коруптирани. Покрај прогласувањето за персона нон грата, на сега веќе поранешниот државен јавен обвинител на Албанија Арбен Лала, персона нон грата е ...

САД му забранија влез на албански пратеник поради сомневања за корупција

Курир - 17.04.2018

Доши изјави дека не направил ништо незаконски и напомена дека неговата сопруга и деца имаат австралиско државјанство. Стејт депарментот му забрани на албански пратеник влез на американска територија поради наводна вмешаност во корупција од големи ...

САД му забранија влез на албански пратеник поради сомневања за корупција

Либертас - 17.04.2018

Стејт депарментот му забрани на албански пратеник влез на американска територија поради наводна вмешаност во корупција од големи размери. На Том Доши, пратеник на албанската Социјалдемократска партија му е забранет влез во САД, како и на неговата ...

Албански пратеник на листата непожелни за влез во САД

Н.Македонија - 17.04.2018

Стејт депарментот му забрани на албански пратеник влез на американска територија поради наводна вмешаност во корупција од големи размери. На Том Доши, пратеник на албанската Социјалдемократска партија му е забранет влез во САД, како и на неговата ...