TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Силувано малолетно девојче од Скопје

Centar - 18.02.2020

На 17.02.2020 во 15.09 часот во Полициската станица Драчево, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година.

Силувано малолетно девојче во Скопје

Макфакс - 18.02.2020

Жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година. Се работи на расчистување на ...

Обљубено 15-годишно девојче во Скопје

Слободен Печат - 18.02.2020

МВР го расчистиува случајот Во Полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Обљубено малолетно девојче во Скопје

Курир - 18.02.2020

Во Полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Малолетна девојка од Скопје силувана од познаник- мајката пријавила во полиција

Press24 - 18.02.2020

Скопјанка во полициската станица во Драчево пријавила дека нејзината малолетна ќерка била силувана. Вчера во 15 часот и 09 минути во Полициската станица Драчево, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината ...

Мајка пријавила дека нејзината ќерка била силувана од познаник во Скопје

Фокус - 18.02.2020

Вчера попладне, скопјанка пријавила дека на крајот на минатиот месец нејзината ќерка била силувана од нејзин познаник. „На 17.02.2020 во 15.09 часот во Полициската станица Драчево, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година ...

Обљубено малолетно девојче – пријавила мајката

Република - 18.02.2020

Во Полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Обљубено малолетно девојче – пријавила мајката

Frontline - 18.02.2020

Обљубата, според зборовите на мајката, е извршена од нејзин познаник на возраст од околу 21 година. Во Полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината ...

Обљубено малолетно девојче во Скопје

МКД - 18.02.2020

Во полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Обљубено малолетно девојче во Скопје

Денешен - 18.02.2020

Во полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Силувано малолетно девојче во Скопје

24Инфо - 18.02.2020

Жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година. Се работи на расчистување на ...

Обљубено 15-годишно девојче во Скопје

Локално - 18.02.2020

Во Полициската станица Драчево, вчера околу во 15 часот, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година, над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба, информира МВР.

Силувано малолетно девојче во Скопје

Н.Македонија - 18.02.2020

Жена од Скопје пријавила дека на крајот на јануари над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година. Се работи на расчистување на ...

Силувано малолетно девојче во Скопје

iPortal - 18.02.2020

Жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година. Се работи на расчистување на ...

Скопјанка пријавила обљуба на малолетната ќерка

еМагазин - 18.02.2020

На 17.02.2020 во 15.09 часот во Полициската станица Драчево, жена од Скопје пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година,информира МВР.

Момче обљубило малолетничка во Драчево

+инфо - 18.02.2020

Жена од Скопје вчера во 15:09 часот во Полициската станица Драчево пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година.

Нов случај на извршена обљуба врз малолетно девојче, овој пат во Драчево

MakPress - 19.02.2020

Жена од Скопје вчера во 15:09 часот во Полициската станица Драчево пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година.

Пријава за злоставување на девојче од Драчево

Скопје инфо - 19.02.2020

Жена од Скопје вчера во 15:09 часот во Полициската станица Драчево пријавила дека на крајот на месец јануари 2020 година над нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од нејзин познаник на возраст од околу 21 година.