TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вработените во кочански „Пејпар мил" нема да работат до април

Канал5 - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил" од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил“ нема да работат до април

Опсервер - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил” нема да работат до април

Бизнис Вести - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил” од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Менаџерскиот тим одлучи да нема отпуштање: Вработените во кочански „Пејпар мил” на принуден одмор до април и со 30 ...

Слободен Печат - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил” од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил“ нема да работат до април

Либертас - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа.За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил“ нема да работат до април

MakPress - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил“ нема да работат до април

Независен - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил“ нема да работат до април

Frontline - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Одлука на „Пејпар мил“: Вработените до април ќе седат дома и ќе добиваат плата

Локално - 22.01.2021

Од фабриката за хартија „Пејпар мил” од Кочани денес одлучиле сите вработени да не доаѓаат на работа, но да добиваат редовни плати, кои ќе бидат намалени за 30 отсто. „Во писмените решенија што ги добивме стои дека работниот однос не ни е прекинат, ...

Вработените во „Пејпар мил“ остануваат на работа, но од април

Вечер Прес - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил“ од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...

Вработените во кочански „Пејпар мил” нема да работат до април, а ќе земаат 70 проценти од платата

ММС - 22.01.2021

Сите 120 вработени во фабриката за хартија „Пејпар мил” од Кочани денеска добија писмени решенија дека работниот однос им продолжува, но до почетокот на април да не доаѓаат на работа. За месеците додека не се ангажирани, работниците ќе добиваат ...