TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кавадарци пензионери од ,,За достоинствен живот" побараа линеарно покачување на пензиите

Канал5 - 12.02.2024

Во Кавадарци пензионери од ,,За достоинствен живот" побараа линеарно покачување и зголемена минимална пензија. Линеарно зголемување по пет илјади денари, зголемена минимална пензија и целосно ослободување од здравствена партиципација, побараа ...

Пензионерите се активираа, излегоа на протест во Кавадарци, но политиката ги дели

МКД - 12.02.2024

Линеарно зголемување по 5.000 денари, зголемена минимална пензија и целосно ослободување од здравствена партиципација, побараа денеска пензионери од Иницијативниот одбор на здружението „За достоинствен живот” кои излегоа на протест.

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ПАК НА УЛИЦА: Со режирано сценарио и уфрлени лица сакаат раздор и да не поделат, порачаа денеска од ...

Денешен - 12.02.2024

Линеарно зголемување по пет илјади денари, зголемена минимална пензија и целосно ослободување од здравствена партиципација, побараа денеска незадоволни пензионери од Иницијативниот одбор на здружението ,,За достоинствен живот”.

Пензионерите од Кавадарци излегоа на протест

MakPress - 12.02.2024

Линеарно зголемување по пет илјади денари, зголемена минимална пензија и целосно ослободување од здравствена партиципација, побараа денеска незадоволни пензионери од Иницијативниот одбор на здружението ,,За достоинствен живот".