TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каролина и Михаил прославија три години брак

+инфо - 24.09.2020

Пејачката Каролина Гочева и нејзиниот сопруг, сликаро Михаил Корубин, вчера прославија тригодишнина од бракот. Kаролина и Михаил се венчаа на 23 септември 2017 година, во еден од хангарите на воениот аеродром Стенковец.

Каролина и нејзиниот сопруг прославија 3 години брак: Пејачката денот го овековечи со прекрасна фотографија

Точка - 24.09.2020

Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин, вчера прославиле три години од нивниот брак. Пријателите на пејачката споделиле фотографии од нивната венчавка за која, пред три години речиси цел месец се пишуваше.

Три години љубов: Каролина Гочева и Михаил Корубин слават годишнина од брак

Женски магазин - 24.09.2020

Македонското девојче, чија свадба со години се очекуваше со нетрпение слави тригодишнина од бракот. Каролина Гочева со Михаил Корубин се венчаа на 23 септември, 2017 година во еден од хангарите на воениот аеродром Стенковец.

Каролина и Михаил прославија три години брак

Репортер - 24.09.2020

Поп-ѕвездата Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин вчера прославја три години брак. Нејзините пријатели споделија слики од нивната свадба, за која со денови се пишуваше. Пред да се земат, тие беа неколку години во љубовна врска.

Во домот на Каролина и Михаил убав повод за славење – Еве и зошто

Курир - 24.09.2020

Поп-ѕвездата Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин вчера прославија три години брак. Нејзините пријатели споделија фотографии од нивната свадба, за која со денови се пишуваше. Пред да се земат, тие беа неколку години во љубовна врска.

Во домот на Каролина и Михаил убав повод за славење – Честитки пристигнаа од сите страни

Скопје24 - 24.09.2020

Поп-ѕвездата Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин вчера прославија три години брак. Нејзините пријатели споделија фотографии од нивната свадба, за која со денови се пишуваше. Пред да се земат, тие беа неколку години во љубовна врска.