TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Делчево пчеларите се едуцираа како да ги заштитат пчелите во услови на климатски промени

Опсервер - 21.02.2020

Одгледување на пчели во услови на климатски промени е темата на денешната работилница која во организација на пчеларското здружение „Пијанечка пчела 2“ се одржа во Делчево. Експертот по пчеларство, професор Горан Колев, пчеларите од Пијанец ги ...

Како да се заштитат пчелите во услови на климатски промени – едукација за пчеларите

Вечер - 21.02.2020

Одгледување на пчели во услови на климатски промени е темата на денешната работилница која во организација на пчеларското здружение „Пијанечка пчела 2″ се одржа во Делчево. Експертот по пчеларство, професор Горан Колев, пчеларите од Пијанец ги ...

Во Делчево пчеларите се едуцираа како да ги заштитат пчелите во услови на климатски промени

Канал5 - 21.02.2020

Одгледување на пчели во услови на климатски промени е темата на денешната работилница која во организација на пчеларското здружение „Пијанечка пчела 2" се одржа во Делчево. Експертот по пчеларство, професор Горан Колев, пчеларите од Пијанец ги ...

Во Делчево пчеларите се едуцираа како да ги заштитат пчелите во услови на климатски промени

iPortal - 21.02.2020

Одгледување на пчели во услови на климатски промени е темата на денешната работилница која во организација на пчеларското здружение „Пијанечка пчела 2“ се одржа во Делчево. Експертот по пчеларство, професор Горан Колев, пчеларите од Пијанец ги ...

Во Делчево пчеларите се едуцираа како да ги заштитат пчелите во услови на климатски промени

MakPress - 21.02.2020

Одгледување на пчели во услови на климатски промени е темата на денешната работилница која во организација на пчеларското здружение „Пијанечка пчела 2“ се одржа во Делчево. Експертот по пчеларство, професор Горан Колев, пчеларите од Пијанец ги ...