TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерката на Естонија: Треба да се престане да им се даваат визи на Русите, посетата на Европа е привилегија

МКД - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји поради инвазијата на Украина да престанат да им даваат туристички визи на Русите. „Посетата не Европа е привилегија, а не човеково право. Воздушниот сообраќај со Русија е затворен.

Лидерките на Финска и Естонија со апел: „Забрана за визи на Русите додека трае агресијата“

Локално - 09.08.2022

Лидерките на Естонија и Финска ги повикаа европските земји да не издаваат туристички визи на Русите, велејќи дека не треба да го поминуваат својот одмор во Европа додека руската влада ја напаѓа Украина.

Финска и Естонија бараат од европските држави да не им издаваат туристички визи на Русите

А1 On - 09.08.2022

Естонија и на Финска ги повикаа европските држави да не издаваат туристички визи за Русите, нагласувајќи дека не треба да им биде овозможено да летуваат во европските летувалишта додека руската армија ја напаѓа Украина.

Премиерката на Естонија: Треба да престанеме да им даваме визи на Русите

Макфакс - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Калас: Треба да престанеме да им даваме визи на Русите

Кумановски м. - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право. Авиосообраќајот од Русија е затворен.

Премиерката на Естонија: Треба да престанеме да им даваме визи на Русите

Centar - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Премиерката на Естонија: Треба да престанеме да им даваме визи на Русите

Точка - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Финска и Естонија бараат од европските држави да не им издаваат туристички визи на Русите

Слободен Печат - 09.08.2022

Естонија и на Финска ги повикаа европските држави да не издаваат туристички визи за Русите, нагласувајќи дека не треба да им биде овозможено да летуваат во европските летувалишта додека руската армија ја напаѓа Украина.

Финска и Естонија бараат од европските држави да не им издаваат туристички визи на Русите

24Инфо - 09.08.2022

Естонија и на Финска ги повикаа европските држави да не издаваат туристички визи за Русите, нагласувајќи дека не треба да им биде овозможено да летуваат во европските летувалишта додека руската армија ја напаѓа Украина.

Финска и Естонија бараат од европските држави да не им издаваат туристички визи на Русите

MakPress - 09.08.2022

Естонија и на Финска ги повикаа европските држави да не издаваат туристички визи за Русите, нагласувајќи дека не треба да им биде овозможено да летуваат во европските летувалишта додека руската армија ја напаѓа Украина.

Финска и Естонија бараат од европските држави да не им издаваат туристички визи на Русите

Вечер Прес - 09.08.2022

Естонија и на Финска ги повикаа европските држави да не издаваат туристички визи за Русите, нагласувајќи дека не треба да им биде овозможено да летуваат во европските летувалишта додека руската армија ја напаѓа Украина.

Премиерката на Естонија: Не треба повеќе да им даваме визи на Русите

Press24 - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Премиерката на Естонија ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите

Курир - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Премиерката на Естонија повика да не се издаваат визи на Руси: Посетата на Европа е привилегија

Канал5 - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право. Воздушниот сообраќај од Русија е затворен.

ПОСЕТАТА НА ЕВРОПА Е ПРИВИЛЕГИЈА: Една држава веќе заговара да не им даваат визи на Русите

Фактор - 09.08.2022

Естонија повика европските земји да не им даваат визи на Русите. Премиерката Каја Калас бара европските држави да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Премиерката на Естонија: Да престанеме да им даваме визи на Русите

24Инфо - 09.08.2022

Каја Калас, премиерката на Естонија, ги повика европските земји да престанат да издаваат туристички визи за Русите поради инвазијата на Украина, пишуваат медиумите во светот. „Посетата на Европа е привилегија, а не човеково право.

Естонија и Финска бараат европските земји да не им издаваат туристички визи на Русите додека трае агресијата врз ...

360 степени - 09.08.2022

ЕУ ги прекина сите летови за Русија, но Русите сè уште можат да влезат во тие земји по копнен пат и потоа да летаат низ остатокот од Европа Премиерките на Естонија и на Финска, Каја Калас и Сана Марин ги повикаа европските земји да не издаваат ...