TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компанија гарантира дека со нивните гуми ќе поминете 130.000 километри

Press24 - 18.01.2021

Финската компанија Нокиан, која е позната по зимските гуми гарантира дека со новите гуми под името „ One “ ќе поминете 130.000 километри. Станува збор за универзални гуми, што значи дека со нив ќе можете да возите во текот на целата година.

Мала револуција: Прва гума која ќе трае скоро 130 илјади километри! (ВИДЕО)

USB - 16.01.2021

The One ќе обезбеди подобри перформанси на дожд од сегашниот модел како и помала потрошувачка на гориво Не се само автомобилите предмет на забрзан напредок, дигитализација и слични придобивки, што ги носат новите технологии.

Мала револуција: Прва гума која ќе трае скоро 130 илјади километри! (ВИДЕО)

Во Центар - 17.01.2021

The One ќе обезбеди подобри перформанси на дожд од сегашниот модел како и помала потрошувачка на гориво Не се само автомобилите предмет на забрзан напредок, дигитализација и слични придобивки, што ги носат новите технологии.

Мала револуција: Прва гума која ќе трае скоро 130 илјади километри! / ВИДЕО

Додај Гас - 16.01.2021

The One ќе обезбеди подобри перформанси на дожд од сегашниот модел како и помала потрошувачка на гориво Не се само автомобилите предмет на забрзан напредок, дигитализација и слични придобивки, што ги носат новите технологии.