TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро

Frontline - 14.01.2020

Владата најави дека санацијата ќе заврши најдоцна до пролет. Реконструкцијата на колекторот ќе се врши врз основа на претходно изработена физибилити студијата која предвидуваше трошоци од 51 милион евра, но владата тврди дека зафатот кој ќе го ...

Почна чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води

Локално - 14.01.2020

Директорот на новоформираното јавно претпијатие „Колекторски систем”, Владимир Алексијоски, на својот ФБ профил го најави почнувањето чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води.

Почна чистењето на охридскиот Колекторски систем кој со години беше затнат

Сакам да кажам - 14.01.2020

Како што беше најавено, на почетокот на 2020 година почна чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води. Повеќе години колекторот работи со само 20 отсто од програмираниот капацитет, бидејќи во него долго ...

Почна чистењето на охридскиот колекторски систем

Frontline - 14.01.2020

Колекторскиот систем беше затнат со години Како што беше најавено, на почетокот на 2020 година почна чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води, пренесе Сакам да кажам .