TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

При претрес во куќа пронајден динамит

МКД - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. „Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Пронајден динамит при претрес во куќа во Делчево

Lider - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

MakPress - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – ДИНАМИТОТ Е ПРОНАЈДЕН ВО ДОМОТ НА 67-ГОДИШНИОТ М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

Вечер Прес - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

Слободен Печат - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

Сител - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

При претрес во семејна куќа во Делчево пронајден динамит

ТВ21 - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

еМагазин - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. „Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

Press24 - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

При претрес во семејна куќа во Делчево пронајден динамит

Курир - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Динамит пронајден при претрес во семејна куќа во Делчево

Република - 07.04.2021

При претрес во семејна куќа, делчевската полиција пронашла 29 прачки динамит и фитил. Динамитот како што соопштија од полицијата уредно бил складиран во тавански простории од претресената куќа. – Динамитот е пронајден во домот на 67-годишниот М.Ц.

Делчевец на таванот во старата семејна куќа пронашол динамит

ММС - 07.04.2021

Во старата семејна куќа, во таванските простории, делчевец пронашол динамит и фитил. Веднаш пријавил во Полицијата. Предметите биле земени и предадени на Дирекцијата за заштита и спасување.