TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го добивме и вториот Гранд милионер за оваа година!

Екран - 23.11.2023

И оваа година, Гранд кафе на верните љубители на вкусот и мирисот на најдоброто кафе им нуди милион причини за радост! Второто извлекување од наградната игра „Стани Гранд милионер“ кое се одржа на 6 ноември ни го даде и вториот Гранд милионер за ...

Го добивме и вториот Гранд милионер за оваа година!

Опсервер - 23.11.2023

И оваа година, Гранд кафе на верните љубители на вкусот и мирисот на најдоброто кафе им нуди милион причини за радост! Второто извлекување од наградната игра „ Стани Гранд милионер “ кое се одржа на 6 ноември ни го даде и вториот Гранд милионер за ...

Го добивме и вториот Гранд милионер за оваа година!

Црнобело - 23.11.2023

И оваа година, Гранд кафе на верните љубители на вкусот и мирисот на најдоброто кафе им нуди милион причини за радост! Второто извлекување од наградната игра „Стани Гранд милионер“ кое се одржа на 6 ноември ни го даде и вториот Гранд милионер за ...

Го добивме и вториот Гранд милионер за оваа година!

Макфакс - 23.11.2023

И оваа година, Гранд кафе на верните љубители на вкусот и мирисот на најдоброто кафе им нуди милион причини за радост! Второто извлекување од наградната игра „Стани Гранд милионер“ кое се одржа на 6 ноември ни го даде и вториот Гранд милионер за ...