TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови од повеќе скопски општини, без вода дел од Карпош

Курир - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...

ОВИЕ делови од Скопје утре ќе останат без вода или без струја

Курир - 07.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека: Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, на ден 08.02.2023 ...

ОВИЕ делови од Скопје утре ќе останат без вода или без струја

Lider - 07.02.2023

гионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека: Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, на ден 08.02.2023 година ...

Голем дел од Скопје денеска без струја, вода ќе нема на неколку улици

Скопје инфо - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализцаија, ги известува граѓаните дека: Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, денеска (среда), без ...

Без струја делови од повеќе скопски општини, без вода дел од Карпош

Бизнис Вести - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...

Без струја делови од повеќе скопски општини, без вода дел од Карпош

Независен - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...

Без струја делови од повеќе скопски општини, без вода дел од Карпош

Опсервер - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...

Без струја делови од неколку скопски општини, без вода дел од Карпош

24 Вести - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје , врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...

Прекини на струја и водоснабдување низ Скопје

Кајгана - 08.02.2023

Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници: · Од 11 до 12ч. с.Ракотинци околу школото (о.Сопиште); · Од 9 до 11ч. ул. Христијан Тодоровски Карпош од бр. 98 до бр.104 (о.

Дел од шест скопски општини денес без струја

Скопје1 - 08.02.2023

Поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, денеска (среда), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – Од 11,00 до 12,00ч. с.Ракотинци околу школото (о.Сопиште); – Од 09,00 до 11,00ч. ул.

Без струја делови од повеќе скопски општини, без вода дел од Карпош

MakPress - 08.02.2023

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија и ЈП Водовод и канализација, информира дека денеска поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе ...