TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

24Инфо - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од Локалните избори 2021

24 Вести - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Frontline - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Опсервер - 25.10.2021

– Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Курир - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

ЗАЕВ ОД РАКАВ ЈА ИЗВАДИ СТАРАТА КАРТА: Од Нова година 300 евра најниска плата, откако по 5 години на власт не му успеа ...

Денешен - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Press24 - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Сител - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

iPortal - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Lider - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори

Канал5 - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Продолжуваат активностите на партиите за вториот круг од локалните избори

Нетпрес - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.

Последна недела од изборната кампања, во недела завршува гласањето за локалните избори

MakPress - 25.10.2021

Продолжуваат партиските активности од кампањата за вториот круг од локалните избори што ќе се одржи в недела на 31 октомври. Денеска истекува рокот за пријавување за гласање во вториот круг на изборите на лицата со Ковид-19 и во изолација.