TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Независен - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

MakPress - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

ШИРЕЛА ЛАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА РУСКАТА АРМИЈА? Кривична постапка против новинарката Овсјаникова

+инфо - 10.08.2022

Во средината на март, Овсјаникова „влета“ во ТВ студио за време на програма во живо, држејќи транспарент како протест против војната што Русија ја нарекува „специјална воена операција во Украина“.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Опсервер - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Република - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

24Инфо - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Курир - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Москва ја осуди руската новинарка Овсјаникова поради ширење лажни информации за армијата

Слободен Печат - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Кривична постапка за руската новинарка Овсјаникова која „влета“ во ТВ студио

А1 On - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Press24 - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова која „влета“ во ТВ студио доби обвинение

Фокус - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Frontline - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Нетпрес - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Вечер Прес - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Сител - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

Либертас - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми.

Руската новинарка Овсјаникова обвинета за ширење лажни информации за армијата

CivilMedia - 10.08.2022

Рускиот истражен комитет отвори кривична постапка против поранешната уредничка на Канал еден (Channel One), Марина Овсјаникова, под обвинение за ширење лажни информации за руската армија, изјави нејзиниот адвокат Дмитри Захватов за руски медиуми, ...