TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи на Министерски состанок на НАТО во Брисел

Бизнис Вести - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите членки на НАТО во Брисел, на која главни теми ќе бидат одбележувањето на 75-годишнината од формирањето на Северноатлантскиот пакт и ...

Османи на НАТО-министерски состанок во Брисел

Макфакс - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Опсервер - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на министерски состанок на НАТО во Брисел

Локално - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на министерскиот состанок на НАТО. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75 годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи утре во Брисел ќе учествува на министерскиот состанок на НАТО

Zoom - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утре ќе отпатува во Брисел каде ќе учествува на Министерскиот состанок на НАТО. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Точка - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, утре патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Република - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, утре патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75 годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи утре во Брисел ќе учествува на министерскиот состанок на НАТО

Во Центар - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утре ќе отпатува во Брисел каде ќе учествува на Министерскиот состанок на НАТО. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи утре во Брисел ќе учествува на министерскиот состанок на НАТО

Сител - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утре ќе отпатува во Брисел каде ќе учествува на Министерскиот состанок на НАТО. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи утре во Брисел ќе учествува на министерскиот состанок на НАТО

Press24 - 02.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утре ќе отпатува во Брисел каде ќе учествува на Министерскиот состанок на НАТО. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на Министерски состанок на НАТО во Брисел

Бриф - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите членки на НАТО во Брисел, на која главни теми ќе бидат одбележувањето на 75-годишнината од формирањето на Северноатлантскиот пакт и ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

Фокус - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75 годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

24Инфо - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75 годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи во Брисел – 75 години од формирањето на Северноатлантскиот пакт

CivilMedia - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите членки на НАТО во Брисел, на која главни теми ќе бидат одбележувањето на 75-годишнината од формирањето на Северноатлантскиот пакт и ...

Османи на Министерски состанок на НАТО во Брисел

Слободен Печат - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите членки на НАТО во Брисел, на која главни теми ќе бидат одбележувањето на 75-годишнината од формирањето на Северноатлантскиот пакт и ...

Османи на НАТО Министерски состанок во Брисел

MTM - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи патува за Брисел

Press24 - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска патува за Брисел каде ќе учествува на НАТО Министерскиот состанокот. Во фокусот ќе биде одбележувањето на 75-годишнината од НАТО, како и приоритетите на Алијансата во пресрет на Самитот во ...

Османи на министерски состанок на НАТО во Брисел

Канал5 - 03.04.2024

Дводневниот министерски состанок ќе започне попладнево со заседание на северноатлантскиот совет на ниво на шефови на дипломатии. Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите ...

Османи на Министерски состанок на НАТО во Брисел

Zoom - 03.04.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе учествува на состанокот на шефовите на дипломатии на земјите членки на НАТО во Брисел, на која главни теми ќе бидат одбележувањето на 75-годишнината од формирањето на Северноатлантскиот пакт и ...