TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осуден организаторот на најголемиот грабеж во британската историја (ВИДЕО)

Канал5 - 15.03.2019

Водачот на бандата ,,дедовци” судот во Лондон го осуди на 10 години затвор , за најголемиот грабеж во британската историја , што беше извршен во 2015. Мајкл Сид (58) , кого колегите го нарекуваат ,,Безил” е уапсен минатата година во својот стан во ...

Осуден организаторот на најголемиот грабеж во британската историја

МКД - 15.03.2019

Лидерот на бандата на „дедовци провалници“ е осуден на десет години затвор на суд во Лондон како организатор на најголемиот грабеж во британската историја кој беше извршен во 2015 година во Лондон.

Осуден водачот на „Дедовците“ – извршители на најголемиот грабеж во Британија

Таратур - 16.03.2019

Лондонскиот суд го осуди на 10-годишна казна затвор последниот од членовите на криминалната банда позната како „Дедовци“, истовремено и лидер на бандата која во Британија го изврши најголемиот грабеж во историјата на земјата.

Десет години затвор за организаторот на најголемиот грабеж во британската историја

24 Вести - 15.03.2019

Лидерот на бандата на „Дедовци провалници“ е осуден на десет години затвор како организатор на најголемиот грабеж во британската историја извршен во 2015 година во лондон. 58-годишниот Мајкл Сид, бил уапсен пред една година во својот стан во северен ...