TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прилепска „Витаминка“ за 7,3 милиони евра ќе го купи штипски „Брилијант“

МКД - 14.02.2018

За 7,3 милиони евра прилепската компанија „Витаминка" од Комерцијална банка ќе го купи долгот што штипската компанија „Брилијант" го има кон банката. Според понудата, за тие 7,3 милиони евра „Витаминка“ ќе купи недвижен имот (4.956 квадратни метри), ...

„Витаминка“ за 7,3 милиони евра го купува имотот од штипски „Брилијант“

24 Вести - 14.02.2018

Витаминка од Комерцијална банка го купува имотот на штипски Брилијант. Прилепската прехрамбена индустрија планира да вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост.

„Витаминка“ за 7,3 милиони евра го купува имотот од штипски „Брилијант“

Фактор - 14.02.2018

Прилепска „Витаминка“ најголемата домашна прехранбена индустрија одлучи да вложи да вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост кои ќе ги купи од „Комерцијална банка“, а му припаѓале на ...

„Витаминка“ за 7,3 милиони евра го купува имотот од штипски „Брилијант“

Локално - 14.02.2018

„Витаминка„ од Комерцијална банка го купува имотот на штипски Брилијант, информира ТВ24. Прилепската прехрамбена индустрија планира да вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост.

„Витаминка“ за 7,3 милиони евра го купува имотот од штипски „Брилијант“

Вечер - 14.02.2018

Прилепска „Витаминка" најголемата домашна прехранбена индустрија одлучи да вложи да вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост кои ќе ги купи од „Комерцијална банка", а му припаѓале на ...

„Витаминка“ го купува имотот на штипски „Брилијант“ за 7,3 милиони евра

Иновативност - 14.02.2018

Прилепската компанија „Витаминка“ од Комерцијална банка го купува имотот на штипски Брилијант, јави ТВ24. Прилепската прехрамбена компанија планира да вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска ...

„Витаминка“ го купува имотот од штипски „Брилијант“ за 7,3 милиони евра

Република - 14.02.2018

Прилепска „Витаминка“ ќе вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост кои ќе ги купи од „Комерцијална банка“, а ѝ припаѓале на штипската фабрика за производство на масло за јадење ...

„Витаминка“ го купува имотот од штипски „Брилијант“ за 7,3 милиони евра

Маркукуле - 14.02.2018

Прилепска „Витаминка“ ќе вложи 7,3 милиони евра во недвижен имот, земјиште, движни ствари и во права од индустриска сопственост кои ќе ги купи од „Комерцијална банка“, а ѝ припаѓале на штипската фабрика за производство на масло за јадење ...