TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗОШТО НЕКОИ ЛУЃЕ ПОСЕБНО ВЕ НЕРВИРААТ: Психолозите даваат одговор кој нема да ви се допадне!

ТВ21 - 24.09.2022

Зошто одредени особини кај другите луѓе ве нервираат – психолозите откриваат дека одговорот лежи длабоко во вас! Дали има навики и гестови на некои луѓе кои особено ве нервираат? Многу луѓе имаат луѓе кои „ги вадат нервите“ поради движењето на ...

ЗОШТО НЕКОИ ЛУЃЕ ПОСЕБНО ВЕ НЕРВИРААТ: Психолозите даваат одговор кој нема да ви се допадне!

4NEWS - 24.09.2022

Зошто одредени особини кај другите луѓе ве нервираат – психолозите откриваат дека одговорот лежи длабоко во вас! Дали има навики и гестови на некои луѓе кои особено ве нервираат? Многу луѓе имаат луѓе кои „ги вадат нервите“ поради движењето на ...

ЗОШТО НЕКОИ ЛУЃЕ ПОСЕБНО ВЕ НЕРВИРААТ: Психолозите даваат одговор кој нема да ви се допадне!

Zoom - 24.09.2022

Зошто одредени особини кај другите луѓе ве нервираат – психолозите откриваат дека одговорот лежи длабоко во вас! Дали има навики и гестови на некои луѓе кои особено ве нервираат? Многу луѓе имаат луѓе кои „ги вадат нервите“ поради движењето на ...