TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизарно и вознемирувачко: Еве како изгледа кога телефонот „ќе им ја возврати љубовта“ на своите сопственици...

Точка - 10.10.2018

Научниците кои што работеле на овој уред наречен “MobiLimb” тврдат дека со нивниот изум може да се совладаат ограничувањата на мобилните уреди. За луѓето кои што нон-стоп зјапаат во екраните на своите телефони, често знаеме да речеме дека се вљубени ...

Вознемирувачко: Еве како изгледа кога телефонот „ќе им ја возврати љубовта“ на своите сопственици…

Пулс24 - 11.10.2018

Научниците кои што работеле на овој уред наречен “MobiLimb” тврдат дека со нивниот изум може да се совладаат ограничувањата на мобилните уреди. За луѓето кои што нон-стоп зјапаат во екраните на своите телефони, често знаеме да речеме дека се вљубени ...