TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Локално - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Сител - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Вечер - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Н.Македонија - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Press24 - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Албанците заслужуваат да гласаат за претседателски кандидат Албанец

+инфо - 12.02.2019

Албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат, рече претседателот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија „Ора њуз“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Слободен Печат - 12.02.2019

Се уште не се созреани условите да имаме кандидат Албанец подржан од македонските партии. Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно ...

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател

Независен - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

1tv - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

MTM - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат". Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Канал5 - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат". – Секако тој процес е во тек.

Села: Сериозно размислуваме за заеднички кандидат Албанец за претседател на Македонија

Либертас - 12.02.2019

– Секако тој процес е во тек. Ние следиме како се одвива ситуацијата во мнозинскиот кампус. Албанските гласови не треба да течат во насока кон кандидатите кои произлегуваат од македонските политички субјекти.

Села: Албанските партии во Македонија сериозно размислуваме за заеднички кандидат за претседател

Република - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“. Секако тој процес е во тек.

Села: Размислуваме да имаме наш кандидат Албанец, бидејќи Албанците заслужуваат да гласаат за Албанец

Скопје1 - 12.02.2019

Лидерот на Алијансата за Албанците, Зијадин Села, гостувајќи во емисија на тиранската телевизија Ора њуз, рече дека „албанските партии во Македонија сериозно размислуваат за заеднички претседателски кандидат“.