TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник

Бриф - 02.04.2024

Непознати сторители во изминатиот период извршиле вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од црковниот одбор во селото и велат дека за време на вандалскиот чин, причинета е материјална штета.

Вандализам во црквата „Св. Петка“ во делчевското село Селник

Н.Македонија - 02.04.2024

Непознати сторители во изминатиот период извршиле вандализам во црквата „Св. Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од црковниот одбор во селото и велат дека за време на вандалскиот чин, причинета е материјална штета.

Вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник

Вечер Прес - 02.04.2024

Непознати сторители во изминатиот период извршиле вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од црковниот одбор во селото и велат дека за време на вандалскиот чин, причинета е материјална штета.

Вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник

MakPress - 03.04.2024

Непознати сторители во изминатиот период извршиле вандализам во црквата „Св.Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од црковниот одбор во селото и велат дека за време на вандалскиот чин, причинета е материјална штета.

Вандализам во црквата „Света Петка“ во делчевското село Селник

Вечер Прес - 03.04.2024

Непознати сторители извршиле вандализам во црквата „Света Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од Црковниот одбор во селото, велејќи дека во текот на вандалскиот чин е причинета материјална штета.