TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Никол Кидман за отуѓените деца со Том Круз: „Ја избраа скиентологијата, но јас ги сакам“

Црнобело - 09.11.2018

По разводот на Никол Кидман и Том Круз во 2011 година Бела и Конор одлучија да останат со нивниот татко. Никол Кидман во едно неодамнешно интервју за австралискиот магазин „Who“ беше запрашана за односот на нејзините посвоени деца со Том Круз, кои ...

Повеќе од 10 години не ги видела своите деца: Никол Кидман конечно проговори за своите причини!

Попара - 08.11.2018

Со години се претпоставуваше зошто Никол нема контакт со нив, а сега одлучи да каже нешто во врска со тоа. Актерката Никол Кидман има две биолошки ќерки со пејачот Кит Урбан, но во првиот брак со Том Круз, таа посвои две деца, со кои наводно денес ...

Никол Кидман за односот со посвоените деца: Тие ја избраа скиентологијата, како татко им

Репортер - 09.11.2018

По разводот на Никол Кидман и Том Круз нивните посвоени деца Бела и Конор одлучија да останат со нивниот татко. Никол Кидман вo интервју за австралискиот магазин „Who“ беше запрашана за односот на нејзините посвоени деца, кои по разводот останаа со ...

Никол Кидман повеќе од 10 години не ги видела своите деца

Локално - 09.11.2018

Со години се претпоставуваше зошто Никол нема контакт со нив, а сега одлучи да каже нешто во врска со тоа. Актерката Никол Кидман има две биолошки ќерки со пејачот Кит Урбан, но во првиот брак со Том Круз, таа посвои две деца, со кои наводно денес ...

Никол Кидман откри зошто не ги видела своите деца повеќе од 10 години

Канал5 - 09.11.2018

Со години се претпоставуваше зошто Никол нема контакт со нив, а сега одлучи да каже нешто во врска со тоа. Актерката Никол Кидман има две биолошки ќерки со пејачот Кит Урбан, но во првиот брак со Том Круз, таа посвои две деца, со кои наводно денес ...