TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол"

Канал5 - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол". Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали кај Стара железничка

+инфо - 20.03.2019

Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Се запали автомобил кај старата железничка станица

А1 On - 20.03.2019

Автомобил од марката „ситроен“ кој бил во движење, се запали сред улица во близина на старата железничка станица во Скопје. Очевидци за „А1он“ велат дека граѓаните кои биле затекнати на местото се обиделе да помогнат и да го изгаснат пожарот со ...

(ФОТО) Опожарено возило близу Рамстор мол-полиција и пожарна на лице место

Фактор - 20.03.2019

Опожарено возило во моментов се наоѓа спроти трговскиот центар Рамстор мол. Фотографиите од местото на настанот кои ги направи нашиот новинар сведочат дека се случила некаква незгода утринава.

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Република - 20.03.2019

озило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Се запали автомобил во движење кај старата железничка станица

Макфакс - 20.03.2019

Автомобил од марката „ситроен“ се запали сред улица во близина на старата железничка станица во Скопје. Очевидци за „Макфакс“ раскажуваат дека граѓаните кои биле затекнати на местото на настанот се обиделе да помогнат и да го изгаснат пожарот со ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Сител - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Се запали возило кај Стара железничка - Граѓаните трчале да помогнат

Press24 - 20.03.2019

Автомобил од марката „ситроен“ се запали сред улица во близина на старата железничка станица во Скопје. Очевидци за „Макфакс“ раскажуваат дека граѓаните кои биле затекнати на местото на настанот се обиделе да помогнат и да го изгаснат пожарот со ...

Се запали возило во движење кај „Рамстор“

Фокус - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Се запали автомобил во движење кај старата железничка станица

Точка - 20.03.2019

Автомобил од марката „ситроен“ се запали сред улица во близина на старата железничка станица во Скопје. Очевидци за „Макфакс“ раскажуваат дека граѓаните кои биле затекнати на местото на настанот се обиделе да помогнат и да го изгаснат пожарот со ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Н.Македонија - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Курир - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Бриф - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај Стара железничка

Скопје инфо - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали кај Стара железничка

Нетпрес - 20.03.2019

Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

1tv - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава во Скопје

МКД - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол". Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје соопштуваат дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Либертас - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

(Фото) Возило во движење се запали кај „Рамстор мол“

еМагазин - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Независен - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол”

iPortal - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол”. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали кај „Рамстор мол“

ММС - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол"

MTM - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол". Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...

Возило во движење се запали утринава кај „Рамстор мол“

Опсервер - 20.03.2019

Возило во движење утринава околу 8 часот се запалило кај Старата железничка станица во близина на трговскиот центар „Рамстор мол“. Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје за МИА изјавија дека интервенирале со едно возило и четири ...