TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бремена жена- возач на училишен автобус во САД спасила 37 деца од сигурна смрт (ВИДЕО)

Канал5 - 04.06.2023

Бремена возачка на автобус во Милвоки успеала да спаси 37 деца од запален автобус само неколку секунди пред возилото да изгори. Имунек Вилијамс возел кога во автобусот се појавил чад. „Почувствував нешто додека стоев на семафорот, а мислев дека е ...

(Видео) Од смрт спасила 37 деца: Кога во возилото го почувствувала чадот, бремената возачка на училишен автобус ја ...

Точка - 04.06.2023

Трудна возачка на автобус во Милвоки успеала да спаси 37 деца од запален автобус само неколку секунди пред возилото да изгори. Имунек Вилијамс возела кога во автобусот се појавил чад. „Почувствував нешто на семафор и помислив дека е чад кој доаѓа од ...