TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГЛАСАА 600.000 ЛУЃЕ: Овој хрватски остров е најубав во Европа

Слободен Печат - 10.10.2019

Изборот за најубави дестинации на Condé Nast Traveller е започнат пред 21 година, а оваа година се бираа локации и од САД. Магазинот „Condé Nast Traveller“ објави дека во нивниот избор за најубави светски дестинации учествувале дури 600.000 ...

Виена е најдобрата европска дестинација во 2019 година

Макфакс - 09.10.2019

Познатиот магазин Condé Nast Traveler ја прогласи Виена за најдобра европска дестинација во 2019 година. На списокот на десет омилени градови во светот за патувања, австриската престолнина се наоѓа на четвртото место зад Токио, Кјото и Сингапур.

Најдобрите градови во светот за 2019

Кајгана - 09.10.2019

Читателите на Conde Nast Traveler ги одбраа најдобрите градови во 2019 година. Околу 600.000 луѓе гласаа на онлајн анкетата, а наградата „Изборот на читателите“ се доделува веќе 32 години. Градовите се поделени во категории, мали и големи градови.

Виена е најдобрата европска дестинација во 2019 година

USB - 09.10.2019

Познатиот магазин Condé Nast Traveler ја прогласи Виена за најдобра европска дестинација во 2019 година. На списокот на десет омилени градови во светот за патувања, австриската престолнина се наоѓа на четвртото место, зад Токио, Кјото и Сингапур.

Виена е најдобрата европска дестинација во 2019 година

Centar - 09.10.2019

Познатиот магазин Condé Nast Traveler ја прогласи Виена за најдобра европска дестинација во 2019 година. На списокот на десет омилени градови во светот за патувања, австриската престолнина се наоѓа на четвртото место, зад Токио, Кјото и Сингапур.

Виена е најдобрата европска дестинација во 2019 година

Денар - 09.10.2019

Познатиот магазин Condé Nast Traveler ја прогласи Виена за најдобра европска дестинација во 2019 година. На списокот на десет омилени градови во светот за патувања, австриската престолнина се наоѓа на четвртото место, зад Токио, Кјото и Сингапур.

Виена е најдобрата европска дестинација во 2019 година

Студенти - 09.10.2019

ЕВРОПАВиена е најдобрата европска дестинација во 2019 годинаОбјавено пред 3 часа – 9 октомври, 2019Од Макфакс Познатиот магазин Condé Nast Traveler ја прогласи Виена за најдобра европска дестинација во 2019 година.

Хвар е најубавиот остров во Европа

Нетпрес - 10.10.2019

Магазинот „Condé Nast Traveller“ објави дека во нивниот избор за најубави светски дестинации учествувале дури 600.000 регистрирани читатели, а како најубав остров во Европа е прогласен хрватски Хвар.