TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

При акциска контрола во Кичево санкционирани 29 возачи за пребрзо возење

Н.Македонија - 23.01.2021

Полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Кичево, спроведе акциска контрола на возачи кои управуваат со брзина поголема од дозволената. Притоа е констатирано дека 29 возачи управувале со поголема брзина од дозволената и за сите биле ...

ОВР Кичево: Вчера 29 возачи возеле со брзина над дозволената во акциската контрола

Порта