TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вевчани влезе меѓу 500-те светски зелени туристички дестинации

Глас на Америка - 21.02.2024

Вевчани е првата и засега единствена македонска општина која е дел од престижната листа на најдобри светски зелени дестинации. А во светски рамки само околу 500 локации можат да се пофалат со оваа титула Иако е најмала општина во државата, Вевчани е ...

Вевчани во друштво на најдобрите зелени туристички дестинации во светот

Глас на Америка - 21.02.2024

Повеќе прикажано Show less Иако е најмала општина во државата, Вевчани е првата и засега единствена во Северна Македонија која е дел од престижната листа на најдобри светски зелени дестинации.

Вевчани стана дел од петстоте најдобри светски, зелени туристички дестинации

Нетпрес - 21.02.2024

Вевчани е првата и засега единствена македонска општина која е дел од престижната листа на најдобри светски зелени дестинации. А, во светски рамки само околу 500 локации можат да се пофалат со оваа титула, објави Глас на Америка.

Вевчани стана дел од петстоте најдобри светски, зелени туристички дестинации

365 - 21.02.2024

Вевчани е првата и засега единствена македонска општина која е дел од престижната листа на најдобри светски зелени дестинации. А, во светски рамки само околу 500 локации можат да се пофалат со оваа титула, објави Глас на Америка.

Вевчани стана дел од петстоте најдобри светски, зелени туристички дестинации

Пулс24 - 21.02.2024

Вевчани е првата и засега единствена македонска општина која е дел од престижната листа на најдобри светски зелени дестинации. А, во светски рамки само околу 500 локации можат да се пофалат со оваа титула, објави Глас на Америка.