TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Државниот инспекторат за земјоделство во контроли кај компаниите што откупуваат пченица, откупната цена е од 9 до 10,5 ...

Фактор - 12.07.2019

Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата 2019-та. Инспекторите од ДИЗ извршија контроли во шест откупни компании во Велес, Свети Николе, Кочани, Кривогаштани и ...

Kонтроли кај компаниите што откупуваат пченица, откупната цена е од 9 до 10,5 денари

Слободен Печат - 12.07.2019

Инспекторите од ДИЗ извршија контроли во шест откупни компании во Велес, Свети Николе, Кочани, Кривогаштани и Битола. Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата ...

Државниот инспекторат за земјоделство во контроли кај компаниите што откупуваат пченица, откупната цена е од 9 до 10,5 ...

Бриф - 12.07.2019

Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата 2019-та. Инспекторите од ДИЗ извршија контроли во шест откупни компании во Велес, Свети Николе, Кочани, Кривогаштани и ...

Пченицата се откупува од девет до 10,5 денари

+инфо - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...

Контроли кај компаниите што откупуваат пченица, откупната цена е од 9 до 10,5 денари

Скопје1 - 12.07.2019

Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата 2019-та. Инспекторите од ДИЗ извршија контроли во шест откупни компании во Велес, Свети Николе, Кочани, Кривогаштани и ...

Откупната цена на пченицата е од девет до 10,5 денари

Независен - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...

Државен инспекторат за земјоделство: Откупната цена на пченицата е од девет до 10,5 денари

1tv - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...

Државен инспекторат за земјоделство: Откупната цена на пченицата е од 9 до 10,5 денари

PressingTV - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...

Државен инспекторат за земјоделство: Откупната цена на пченицата е од девет до 10,5 денари

Канал5 - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа.

Државен инспекторат за земјоделство: Откупната цена на пченицата е од 9 до 10,5 денари

Press24 - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...

Државниот инспекторат за земјоделство во контроли кај компаниите што откупуваат пченица, откупната цена е од 9 до 10,5 ...

Бизнис Вести - 12.07.2019

Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата 2019-та. Инспекторите од ДИЗ извршија контроли во шест откупни компании во Велес, Свети Николе, Кочани, Кривогаштани и ...

Државен инспекторат за земјоделство: Откупната цена на пченицата е од девет до 10,5 денари

Опсервер - 12.07.2019

Компаниите кои вршат откуп и преработка на пченица имаат објавено откупна цена за реколтата 2019 и таа се движи од девет до 10,5 денари за килограм во зависност од класите дали е прва, втора или трета класа, соопшти денеска Државниот инспекторат за ...