TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шоферот ја згмечил со вратата - скопјанка повредена во автобус на ЈСП

Press24 - 12.01.2019

Во 07,05 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека 51-годишната А.К. од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од 55-годишниот З.П. од Скопје, вратата се затворила и А.К.

Картичката „скопска“ на ЈСП со нов дизајн

Н.Македонија - 11.01.2019

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје пушти во продажба електронски картички „скопска“ со нов дизајн на двата вида – персонализираните и неперсонализираните. Цената и функционалноста на новите „скопска“ остануваат исти како и на старите.

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Курир - 12.01.2019

Вчера утрината во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Што доби ЈСП со новата редизајнирана картичка „Скопска“?

Скопје инфо - 13.01.2019

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ја покажа и пушти во промет новата редизајнирана картичка „скопска“ и тоа во два вида – персонализирана и неперсонализирана. Изгледа урбано со повесели бои и некаков цветен дизајн – асоцијација на нешто ...

Патничка тешко повредена во автобус на ЈСП

Нетпрес - 12.01.2019

Вчера утрината во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Во автобус на ЈСП тешко повредена патничка

Пулс24 - 12.01.2019

Вчера во утринските часови во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП со број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

ТВ21 - 12.01.2019

Вчера во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

Република - 12.01.2019

Вчера во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Тешко повредена жена во автобус на ЈСП, шоферот ја згмечил со вратата

4NEWS - 12.01.2019

Вчера во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила. А.К.

Скопјанка завршила во болница откако шофер на ЈСП ја згмечил со вратата

Скопје1 - 12.01.2019

На 11.01.2018 година во 07,05 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила и А.К.

Повредена жена во автобус на ЈСП

Опсервер - 13.01.2019

На 11.01.2018 година во 07,05 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот “Кузман Јосифовски-Питу“ додека А.К.(51) од Скопје се качувала од задната врата во автобус на ЈСП број 35, управуван од З.П.(55) од Скопје, вратата се затворила и А.К.