TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Затегнати фитнес Мк. дами ви ја разбиваат монотонијата во карантин

Машки магазин - 09.04.2020

Како што одминува времето, полека но сигурно, на сите ни здосадува изолацијата и седењето дома. Но, во вонредна ситуација, мерките се тие и треба сите без исклучок да ги почитуваме. И на ова нешто ќе му дојде крај.

Сите сакаат да имаат тело како нив: Затегнати македонски дами во домашна изолација

Женски магазин - 10.04.2020

Како што одминува времето, полека но сигурно, на сите ни здосадува изолацијата и седењето дома. Но, во вонредна ситуација, мерките се тие и треба сите без исклучок да ги почитуваме. И на ова нешто ќе му дојде крај.