TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Алсат-М - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката ...

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Опсервер - 30.06.2020

Брисел, 30 јуни 2020 () – Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на од Брисел.

Европратениците бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања

Слободен Печат - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Либертас - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

24Инфо - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Press24 - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент oд земјава бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Фокус - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Вечер Прес - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

А1 On - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Frontline - 30.06.2020

Европратениците потсетуваат и дека договорите за добрососедство со Грција и Бугарија ќе бидат „во самиот центар на европската иднина на Северна Македонија“, навестувајќи го со ова и фокусот на преговарачката рамка на Брисел во идните преговори за ...

Европскиот Парламент бара властите да обезбедат фер изборен процес и соодветни заштитни здравствени мерки

Локално - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара од Македонија изборна кампања без лаги и заплашувања

Сител - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

ЕВРОПРАТЕНИЦИ ЗА ИЗБОРНАТА КАМПАЊА: Без лаги и заплашувања и Парламент со фер избори!

Денешен - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел. -На 15 јули, народот на С.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

24 Вести - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања. -На 15 јули, народот на Северна Македонија ќе го искористи своето ...

Европскиот Парламент бара кредибилна транспарентна и објективна изборна кампања

+инфо - 30.06.2020

Според ЕП овие избори ќе бидат тест за политичката зрелост на земјата. Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, ...

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Канал5 - 30.06.2020

На 15 јули, народот на Македонија ќе го искористи своето политичко право да одлучи кој ќе владее со државата во следните четири години водејќи ја низ клучните фази на макотрпните преговори со ЕУ, изјави известувачот за Македонија, Илхан Ќучук.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

Телма - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот парламент бара од Македонија изборна кампања без лаги и заплашувањa

Нетпрес - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Македонија во Европскиот парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.

Европскиот Парламент бара изборна кампања без лаги и заплашувања

CivilMedia - 30.06.2020

Европратениците одговорни за односите со Северна Македонија во Европскиот Парламент бараат кредибилна, транспарентна и објективна изборна кампања без дезинформации и заплашувања, јави дописничката на МИА од Брисел.