TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рок бендот „Културно уметнички работници“ со концерт и плоча слави 25 години постоење

Сакам да кажам - 24.05.2024

Рок групата „Културно уметнички работници“ утре (25 мај) ќе одржи концерт во Младински културен центар во Скопје, со кој ќе прослави 25 години постоење. Јубилејот ќе биде одбележан и со објавувањето на плочата „25 мај“, концертен албум снимен во ...

Концерт за 25 години „Културно уметнички работници“ утре во МКЦ

Радио МОФ - 24.05.2024

Музичката група „Културно уметнички работници“ утре (25 мај) ќе одржи концерт по повод 25 години активна работа. Концертот ќе биде во салата „25 мај“ во Младинскиот културен центар – Скопје од 20 часот.

25 години К.У.Р.

Оff.net - 23.05.2024

Share Post Сподели В сабота на 25 мај, во Младинскиот културен центар ќе се одржи концерт по повод 25-годишнината од активната работа на рок групата Културно уметнички работници – К.У.Р. Јубилејот ќе биде одбележан и со публикување на новата плоча ...

На 25 мај: Концерт на Културно уметнички работници во МКЦ

Вистина.мк - 23.05.2024

Оваа сабота, на 25 мај 2024 година, во Младинскиот Културен Центар ќе се одржи концерт по повод 25 годишнината од активната работа на рок групата Културно Уметнички Работници. Јубилејот ќе биде одбележан и со публикување на новата плоча со наслов ...

„Културно-уметнички работници“ одбележуваат 25 години во МКЦ

Умно - 25.05.2024

Во Младинскиот културен центар во Скопје вечерва во 20 часот рок групата „Културно-уметнички работници“ ќе одбележи 25 годиби активна работа. Јубилејот ќе биде одбележан и со публикување на новата плоча со наслов „25 Мај“ – концертен албум со „бест ...