TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новото „Lamborghini“ ќе има само 180 КС во градски режим

Канал5 - 22.03.2023

„Aventador“ добива замена, а премиерата ќе ја видиме за неколку дена. Во пресрет на премиерата, „Lamborghini“ полека открива детали. Како што е познато, наследникот на „Aventador“ се крие зад кодното име „LB744“, кое се карактеризира со хибриден ...

Новото „Lamborghini“ во градски режим ќе има само 180 коњски сили

Точка - 22.03.2023

„Aventador“ добива замена, а ќе ја видиме премиерно за неколку дена. Во исчекување на премиерата, од „Lamborghini“ полека ги откриваат деталите. Како што е познато, наследникот на „Aventador“ се крие зад кодното име „LB744“ кој карактеризира ...

Новото „Lamborghini“ во градски режим ќе има само 180 коњски сили

Курир - 22.03.2023

„Aventador“ добива замена, а ќе ја видиме премиерно за неколку дена. Во исчекување на премиерата, од „Lamborghini“ полека ги откриваат деталите. Како што е познато, наследникот на „Aventador“ се крие зад кодното име „LB744“ кој карактеризира ...