TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАСАКР ВО САД: Татко си ги застрелал своите три мали деца додека спиеле

Локално - 23.03.2023

Поранешен војник си ги застрелал трите деца додека спиеле во неговиот дом во Јужна Каролина додека нивната мајка избезумено барала помош, соопштија властите. Поранешниот војник убил и колега на поранешната сопруга, а потоа се самоубил.

Масакр во САД: Поранешен војник си ги застрелал трите мали деца додека спиеле и се самоубил

Република - 23.03.2023

Поранешен војник си ги застрелал трите деца додека спиеле во неговиот дом во Јужна Каролина додека нивната мајка избезумено барала помош, соопштија властите. Поранешниот војник убил и колега на поранешната сопруга, а потоа се самоубил.

Масакар во Америка: Поранешен војник пукал во децата додека спиеле

Макфакс - 23.03.2023

Поранешен војник убил три деца, од кои две се негови, додека спиеле во нивниот дом во Јужна Каролина додека мајка им избезумено молела за помош, соопштија властите. Поранешниот војник убил и колега на неговата сопруга, а потоа се самоубил.

Масакар во Америка: Поранешен војник си ги убил децата додека спиеле, а потоа се самоубил

Н.Македонија - 23.03.2023

Поранешен војник убил три деца, од кои две се негови, додека спиеле во нивниот дом во Јужна Каролина додека мајка им избезумено молела за помош, соопштија властите. Поранешниот војник убил и колега на неговата сопруга, а потоа се самоубил.